Logo.png

Het almaar groeiende belang van internet en sociale media is ook de Orde van de Teutonische Ridders niet ontgaan. Bij aanvang van het seizoen 2016-2017 besloot het bestuur dan ook om hoog in te zetten op het onderhoud van onze sociale media-kanalen en de aanpak van onze - oubollige - website www.teutonischeridders.be

Vandaag 25 februari, niet toevallig in het carnavalsweekend, is dan ook een belangrijke dag voor de afwerking van de vernieuwde site. Omstreeks 11.11uur wisselden oud en nieuw in de digitale wereld. Met de nodige trots presenteren wij u dan ook een geheel nieuwe website met tal van mogelijkheden! Zeker de moeite waard dus om een kijkje te nemen... Surf snel naar www.teutonischeridders.be en ontdek hetzelf!

Wij geven ook nog mee dat www.carnavaldiepenbeek.be momenteel nog steeds online staat, u kunt er terecht voor alle informatie over het Diepenbeeks carnavalsweekend van 18- 19 en 20 maart, maar na het carnavalsweekend van Diepenbeek zal deze website mee overgaan in www.teutonischeridders.be. U vindt trouwens nu ook al alle informatie van het weekend op de nieuwe website.

De Orde van de Teutonische Ridders wensen u veel surfgenot!