Logo.png

297 dagen na zijn aanstelling tot Seniorenprins van de gemeente, is Rob Hermans de 17de Prins van de Orde van de Teutonische Ridders

Exact 297 dagen geleden werd Rob Hermans door de Diepenbeekse seniorenraad aangesteld tot 3de Seniorenprins van de gemeente Diepenbeek. Na amper 3 weken in zijn “Seniorenprinsenschap” besloot Rob al toe te treden tot de Orde van de Teutonische Ridders als “aspirant-ridder” en dit in combinatie met zijn “Seniorenprinsenschap”. Tijdens de algemene vergadering van de vzw Orde van de Teutonische Ridders van 05 juli jl. werd hij definitief geïnstalleerd als Ridder.

Met zijn aanstelling als 17de Prins van onze gemeente, wordt zijn carnavalscarrière meteen ook danig indrukwekkend!

Rob, 56 lentes jong, is de trotse vader van twee dochters en een zoon. In het dagelijks leven is hij, al 38 jaar, actief bij Coca-Cola. Hij is geboren en getogen in Diepenbeek. Naast carnaval is ook sport een grote hobby in het leven van Rob. Hij speelde 17 jaar actief volleybal bij GEMS Diepenbeek en kruipt nu nog regelmatig op zijn koersfiets voor een stevige trip!

Rob zal de eervolle titel dragen van Z.D.H. Prins Rob I. Op zijn persoonlijke jaarorde prijkt de leuze “Van Seniorenprins tot Prins”.

Dat de kinderen van Rob trouwens de carnavalsmicrobe ook te pakken hebben, zal niemand verbazen. Een uur voor Rob geïntroniseerd werd als 17de Prins van de gemeente, kwam zijn jongste dochter, Jade, tevoorschijn als 11de Jeugdprinses van de Orde van de Teutonische Ridders. Samen met haar papa zal zij dus het komende seizoen de carnavalsscepter zwaaien over Diepenbeek!

Jade is 12 jaar en haar hobby’s zijn KSA, tennis en dansen.

Voor het eerst sinds de heropstart van het carnaval in Diepenbeek in 2002 zullen vader en dochter samen de functie van Prins en Jeugdprinses uitvoeren.

Deze reden, maar zeker en vast ook het unicum dat de Seniorenprins nu werd aangesteld tot Prins, doen de carnavalsverwachtingen in Diepenbeek voor het komende seizoen alvast weer hoog oplopen!

Foto Prinsen 2018 grijze achtergrond 10 15