Logo.png

Om onze activiteiten, en in het bijzonder de organisatie van het Diepenbeeks carnavalsweekend, te kunnen blijven organiseren, is de inbreng van onze sponsors van groot belang! Onze vereniging bestaat dan wel uit gedreven en enthousiaste leden, die zich onbezoldigd blijven inzetten om het carnaval in Diepenbeek in leven te houden, maar zonder de steun van onze talrijke sponsors zouden we nergens staan!
Klik hier om onze sponsormap 2024 te downloaden.
Wilt u meer informatie of een pakket op maat samenstellen? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.op met onze sponsorverantwoordelijke.

Inleiding
De reclamestoet zal ook in 2024 de Internationale Praalwagenstoet weer voorafgaan.
Door het hoge aantal inschrijvingen in de voorbije jaren, is het van het grootste belang dat u uw bedrijf op voorhand inschrijft voor de reclamestoet.

Tarieven
Het tarief voor inschrijving bedraagt 75 euro voor 2 voertuigen. Indien u extra voertuigen wilt afvaardigen, betaalt u 25 euro per voertuig.

Hoe inschrijven?
Inschrijven kan enkel via volgende mogelijkheden:
1.    Via een persoonlijke afspraak met een vertegenwoordiger van onze vereniging. (Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor een afspraak)
2.    Via het online inschrijvingsformulier.
Let op:
-    Uw inschrijving is pas voltooid wanneer wij uw betaling hebben ontvangen (per bank of cash).
-    De inschrijvingen voor de reclamestoet stoppen op woensdag 25 februari 2024.

Praktisch
Wanneer wij uw betaling ontvangen, zal u conform dit bedrag deelnamestickers voor uw voertuigen ontvangen. Deze stickers dienen duidelijk zichtbaar opgehangen te worden in uw voertuigen tijdens de reclamestoet.
U zult uiterlijk 2 weken voor de stoet, via de post, meer praktische informatie ontvangen over de route van de stoet, het uur van vertrek,…

Wat bieden wij u?
-    Op basis van het aantal voertuigen dat u inschrijft, wordt uw logo geprojecteerd in de diavoorstelling tijdens onze activiteiten:
          2 voertuigen (€75):    ¼ slide
          3 voertuigen (€100):    ½ slide
          4 voertuigen (€125):    ½ slide
          Meer dan 4 voertuigen (≥ €150):    1 slide
-    2 inkomtickets Internationale Carnavalstoet

Wij staan, in de mate van het mogelijke, ook open voor uw persoonlijke wensen!

 

Een persoonlijke afspraak met onze sponsorverantwoordelijke maken.